Алтернативни методи за лечение на диабета

Обратно към Популярна медицина
Ценa:
Цена:6.99 лв. с ДДС
Каталожен № 314107
Автор:Хавра Астамирова, Михаил Ахманов
Издател:Паритет
Година на издаване: 2012
Брой на страници: 158
Корици: меки
ISBN: 9789549886542
Представяне на Алтернативни методи за лечение на диабета
Тази книга ще бъде полезна на всеки, който страда от коварното заболяване, наречено диабет. Тя съдържа обширна информация за плюсовете и минусите на алтернативните методи за лечението му, показани са примери за мошеничество в тази област. Представени са начините за лечение с натурални препарати – фитотерапия, хомеопатия, ароматотерапия. Анализират се постиженията на източната медицина – китайската, индийската, както и на други медицински школи. Описани са възможностите и ефектът от използването при диабет на физиотерапия и водолечение, масаж и мануална терапия, лечебна физкултура и дихателни системи, психотерапия. Показани са и реалните постижения на медицината в лечението на първичния диабет – от хирургическите операции до създаването на ефикасни лекарства. И най-важното – обобщен е богатият опит на традиционната медицина и алтернативните методи за управлението на диабета.
Запитване за Алтернативни методи за лечение на диабета
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска и техническа литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Популярна медицина