Актуални аспекти на продължителните грижи и палеативната медицина

Обратно към Вътрешни болести
Стара ценa:
16.00 лв. с ДДС
Ценa:
14.00 лв. с ДДС
Каталожен № 259139
ISBN: 978-619-189-040-8
Автор: под ред.на Л.Деспотова-Толева
Издателство: Лакс бук
Година на издаване: 2016
Обем: 148 стр.
Корици: меки
Представяне на Актуални аспекти на продължителните грижи и палеативната медицина
Продължителните и палиативните грижи са специална и трудна част от здравните грижи за пациенти с тежки, хронични животоограничаващи заболявания в напреднал стадии. Тяхната основна цел е да осигурят комфорт и достоен живот с добро качество, доколкото е възможио, за пациента и неговото семейство. Грижите са насочени не само към посрещане па основните здрави нужди, но и към социалните, психологическите, емоционалните и духовни потребност на личността па страдащите и техните близки.
Книгата е доказателство, че има диалог за подобряване качеството на живот на терминално болните. Разгледани са съществените понятия в палиативната медицина, етичните дилеми, основните проблеми на продължителните грижи и палиативната медицина, проблемите при деца с онкологични заболявания, онкологичната болка и нейното лечение, продължителните грижи при болни с кардиологични заболявания и при болни с диабет, обучението на медсестрите и други теми.
Запитване за Актуални аспекти на продължителните грижи и палеативната медицина
Име
Фамилия
Телефон
Вашият въпрос
generator
Съгласие за използване на лични данни
Съгласен съм личните данни описани в формата за запитване да бъдат използвани съгласно условията описани в Политиката за поверителност и защита на лични данни
Желая да получавам от Специализирана книжарница за медицинска литература информация за промоции и разпродажби на посоченият от мен имейл.
Важно!!! С изричното съгласие за използванe на вашите лични данни вие може да изпратите запитване.
Други Вътрешни болести